Voetmassages

Voetmassage + hoofd , nek , rug

Een voetmassage is een revitaliserende en zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen waar ook de nek een rug aan te pas komt De voeten worden eerst zeer uitgebreid met de handen bewerkt en daarna volgt nog een massage van de onderbenen, rug en nek. Onze trouwste onderdanen hebben het dikwijls zeer zwaar te verduren en we hebben de neiging er alleen naar om te kijken als er iets dreigt fout te lopen, als we last krijgen van onze voeten of uit esthetisch oogpunt.

Door de voeten een uitgebreide massage te geven, stimuleren we het hele lichaam.

Deze voetmassage is dus niet alleen zeer aangenaam maar ook zeer effectief om moeheid te verdrijven en onze energie op peil te houden. De meeste mensen vinden een voetmassage ronduit zalig zelfs als ze nog nooit een andere massage gehad hebben.

Duur: ± 60min
Prijs: 55 euro

Voetreflexologie

Reflexzone massage is een preventieve en helend massagevorm. Het is gebasseerd op eeuwenoude ervaringswijsheid. Op de juiste wijze toegepast ontspant het lichaam en geest, en geeft het energie en een gevoel van welbehagen. Ieder plekje op de voet correspondeert met een plek in het lichaam. Door op een plek te drukken kun je iets te weten komen over de toestand van het lichaam en door druk wordt het corresponderende lichaamsdeel geactiveerd, versterkt en/of ontspannen.

Duur: ± 45min
Prijs: 33 euro

Voetmassage

Geniet van een deugddoende voetmassage .
Je voeten hebben behoorlijk wat te verduren. Je legt er dagelijks wel heel wat kilometers mee af. Joggend, slenterend, lopend, huppelend enzovoort. Aan het eind van de dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe aanvoelen en ook zijn. Een voetmassage kan helpen om de pijn te verlichten , om vermoeide voeten en benen weer fit te maken , gezwollen benen te verlichten , ...

Duur: ± 45 min
Prijs: 33 euro